Si ve la fi d’un any sempre convida a fer balanç, l’inici d’un de nou obre la porta a grans reptes, tasques pendents i nous propòsits.

Amb la voluntat intacta en aquests 30 anys de la nostra història de fomentar l’aprenentatge, la formació continua i la recerca de la millor versió d’un mateix, a General d’Estudis obrim la “maleta” de nous cursos 100% subvencionats.

Amb 30 anys a l’esquena, enguany oferim més de 30 cursos de formació 100% subvencionada


A qui es dirigeixen?
Fonamentalment aquesta formació es dirigeix a persones que es trobin a l’atur, i que estiguin en recerca activa de feina. Un petit percentatge de places de cada curs, però, es dirigeix a treballadors i treballadores en actiu que vulguin millorar la seva situació laboral.

Quines famílies professionals es contemplen?
Fonamentalment, enguany es tractaran 4 branques formatives:

 • Idiomes
  Es comptarà amb 6 cursos d’anglès, que van des del nivell més bàsic (A1) a un dels més avançats (C1). També es realitzarà un curs d’Anglès adreçat a l’àmbit de la gestió comercial. Per altra banda, es farà un curs d’Alemany inicial (A1). 
 • Administració
  Tindrem un ampli ventall de cursos que van des dels d’operacions auxiliars de serveis administratius i general a activitats de venda, activitats administratives en relació amb el client, gestió de trucades de teleassistència, gestió comptable i gestió administrativa per auditoria, organització i gestió de magatzems o creació i gestió de microempreses.
 • Serveis sociosanitaris
  A causa de l’èxit d’edicions anteriors, enguany comptaran amb dos cursos d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials i un d’inserció laboral de persones amb discapacitat.
 • Informàtica
  Enguany comptarem amb dos clàssics d’aquesta família, el curs de confecció i publicació de pàgines web i el de sistemes microinformàtics.


Quina durada tenen?
La majoria d’aquests cursos es desenvoluparan entre les 200 – 800 hores, i una bona part estan pensats per dividir-se en hores teòriques i hores pràctiques (que es realitzaran in situ en empreses del sector escollit).

Per altra banda, l’alumnat d’enguany dels cursos subvencionats també podrà gaudir de formació addicional de curta durada (entre 30 – 60 hores). Aquesta formació complementària tracta les tècniques de l’aprenentatge de coneixements, l’ús de xarxes socials, el treball en equip, la creació de la marca personal, les habilitats de la comunicació i la formació en competències personals per a l’ocupació.

On els puc gaudir?
El 99% d’aquests cursos es poden gaudir presencialment als nostres centres, alguns al d’Alcalde Costa 18 i d’altres al de Corregidor Escofet 86. No obstant això, un d’ell (Administració i programació en sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients) es realitzarà des de la teleformació.

Com m’hi apunto?
Adreçant-te personalment als nostres centres, trucant-nos per telèfon (973280888 i 973984030) o enviar-nos un correu electrònic (cristinarey@generalestudis.com; ares@generalestudis.com). T’atendrem encantat@s!