Avui s’ha presentat, a les instal·lacions de la UE Balàfia, la nova temporada de l’#escoladevalors.

L’Escola de Valors, que escalfa motors per reprendre la seva activitat a partir del mes de gener, és el projecte educatiu i esportiu del club de Balàfia, i compta novament amb el suport i la col·laboració de l’acadèmia General d’Estudis

La segona temporada de l’#escoladevalors està a punt per donar el tret de sortida. Enguany s’iniciarà l’últim dimarts de gener i tornarà a arribar al Col·legi Mirasan, CEIP Països Catalans, CRAE Llars de Torrevicens, Escola de Balàfia i Escola de Pinyana.

De la mateixa manera que en l’edició passada, l’alumnat de 8 a 12 anys dels cinc centres educatius del barri de Balàfia s’endinsarà en el món dels valors mitjançant un debat amb els tècnics del club esportiu i una activitat pràctica. Ambdues parts de la trobada conviden als petits a parlar sobre els valors, quelcom és present en la seva formació educativa i esportiva, i en el seu dia a dia.

Com a punt final de la trobada, les nenes i nens realitzaran un dibuix que representi els valors de vida, i el millor de cada centre tindrà com a regal material escolar i un curs sencer gratuït a l’acadèmia General d’Estudis.

Com a novetat, entre els mesos de maig i juny, tindrà lloc la Copa de Valors, una trobada esportiva organitzada a les instal·lacions de la UE Balàfia que comptarà amb l’apadrinament del jugador David Villa (exjugador del FC Barcelona i Valencia Club de Fútbol).