“- Per què fer mecanografia?”
“- Val realment la pena, avui en dia, fer un curs intensiu de mecanografia?

Quantes vegades ens haurem fet aquesta pregunta al llarg de la nostra vida? Rotundament la nostra resposta és clara i concisa: “SÍ!”

mecanografia01

Avui, quan el món virtual connectat en xarxa és més present que mai en el nostre dia a dia, i quan tauletes de totes les mides i els teclats són uns utensilis més de la nostra quotidianitat, és imprescindible saber emprar totes les possibilitats que ens ofereixen les tecnologies.

La mecanografia és una eina que assegura aquest ús adequat  i, per tant, optimitza la possibilitat de comunicar-nos i d’estar en connexió directa amb el món que ens envolta.

mecanografia02

5 motius per fer mecanografia

 • Adquirir velocitat en l’escriptura
  Anar de pressa quan escrivim amb el teclat és una gran avantatja, especialment a l’hora de comunicar-nos o de desenvolupar àgilment una feina. Com més velocitat siguem capaços de dominar, més en consonància anirà la transcripció dels nostres pensaments.
 • Afinar la precisió
  De mà de la velocitat, la mecanografia també es dedica a afinar la precisió amb què es pica el teclat. És essencial saber localitzar cadascuna de les lletres i els símbols dels teclats sense cometre errors –o cometent els mínims possibles–, i aquí hi ajuda evitar mirar el teclat mentre estem escrivint.
 • Millorar la confiança en un mateix
  Quan se sap com escriure mitjançant el tacte, tota escriptura i tota feina és més eficient i, per tant, tindrem més confiança en la tasca que ens toqui realitzar evitant constants parades i revisions.

mecanografia04

 • Minimitzar el temps d’edició de continguts
  Si, a mesura que anem redactant els nostres textos amb el teclat, som més precisos, un cop finalitzada aquesta tasca, menys estona haurem de dedicar a fer correccions ortogràfiques o d’estil. Dominar el teclat amb la mecanografia és, doncs, sinònim d’eficiència.
 • Cuidar la nostra salut
  Escriure amb les cames sense creuar, deixar recolzar bé l’esquena al seient, mantenir el coll recte i frontal a la pantalla, no mirar constantment al teclat i recolzar els canells a la taula per escriure més còmodament, són algunes de les recomanacions ergonòmiques que s’aconsellen en tota aula de mecanografia. I és que cuidar del propi cos és també imprescindible per utilitzar bé l’ordinador i les tauletes “sense sobrecarregar la màquina”.

mecanografia05

A qui s’adrecen els nostres cursos de mecanografia?
A totes les edats! Des d’infants a adolescents i adults, tant si tenen nocions prèvies amb la mecanografia com si encara no s’han adquirit.

T’atreveixes a fer el salt? Vine, posa les mans en posició i a practicar!