Des del proper 25 de juny, i fins al 10 de setembre, torna un any més a General d’Estudis la nostra proposta educativa més fresca i divertida: l’Escola d’Estiu.

article3
Alguns dels membres del professorat de l’Escola d’Estiu

Objectius principals
Amb l’acabament del curs escolar, l’aprenentatge dels infants i dels adolescents té molts números per sofrir una baixada de nivell, així com de desdibuixar-se la precisió de tots aquells coneixements i bones pràctiques apreses al llarg dels mesos anteriors a l’aula.

Per tal de ficar remei a aquesta situació, i amb l’objectiu final de normalitzar la formació continua, l’estudi i la consolidació de l’aprenentatge en el dia a dia dels adults del futur, la nostra acadèmia ja ho té tot a punt per l’obertura de classes de l’escola especialitzada en formació estiuenca.

article3

Què és el que t’hi espera?
Si la teva filla/fill, neboda/nebot, neta/nét o veïna/veí té entre 4 i 13 anys, està de sort! Compleix els requisits per gaudir de les avantatges formatives de la nostra Escola d’Estiu!

Aquestes aules d’estudi estan dirigides a tots els infants i adolescents, i per tant, volen arribar al nostre alumnat en actiu, i també a totes les nenes, nens i joves d’arreu que els hi pugui ser d’utilitat.

Entre la seva oferta d’activitats d’aprenentatge i de lleure, val la pena esmentar les següents propostes:

 • Fem els deures. En aquesta activitat, l’alumnat podrà realitzar els quadernets i les tasques d’estiu indicades des de l’escola o des de l’institut, i ho farà sota la tutorització i el recolzament del nostre professorat.
 • Reforç de setembre. Seguint en la línia de l’activitat anterior, en aquesta específicament tots els esforços es dirigiran a aclarir dubtes i confusions de l’alumnat davant de les assignatures que els són dificultoses o que no han superat amb èxit. Dins d’aquesta proposta també s’hi poden acollir els alumnes que han d’aprovar assignatures pendents i necessàries per passar de curs.
 • Anglès. L’alumnat, de la mà del nostre professorat d’anglès, enfortirà el seu coneixement de la llengua anglesa per tal de que es pugui expressar còmodament, i amb seguretat, de manera escrita i parlada.article2
 • Informàtica. El nostre centre ofereix a l’alumnat més jove un seguit de divertides i efectives classes d’informàtica que asseguraran la familiarització i l’agilitat en l’entorn virtual de les TIC i en el seu programari més habitual.
 • Mecanografia. Amb el domini de les tècniques de mecanografia, els infants i els adolescents asseguraran la bona col·lecció de les seves mans al teclat, augmentaran el número de pulsacions per minut i aconseguiran la perfecta connexió de cos i de ment a l’hora d’escriure amb teclat.
 • Cal·ligrafia. La bona col·locació del llapis als dits, i el bon dibuix de les lletres, els números i els signes, són passos fonamentals per la bona comunicació escrita de l’alumnat: evita confusions gramaticals, i dóna la claredat i la pulcritud suficients per tal de facilitar la transmissió de missatges escrits a mà. Una eina idea per l’alumnat que s’inicia en el món de l’escriptura.article1
 • Tècniques d’estudi. Amb el domini d’aquests coneixements específics, els més joves sabran com optimitzar el seu temps a l’hora de realitzar projectes, treballs escrits/audiovisuals, presentacions i estudiar per superar amb èxit les avaluacions.
 • Manualitats. El despertar de la creativitat és un pas fonamental en l’educació de petits i grans, ja que determinarà les seves habilitats personals, socials i professionals del futur. Per tant, i tal com si un joc fos, incorporem a la nostra oferta d’activitats estiuenques els treballs manuals amb tot tipus de materials de fàcil maneig i segurs (des de papers amb tot tipus d’acabats, pintures no tòxiques, enganxines, cordills, plastificacions, gomes, etc.)
 • Tallers temàtics. Seguint la línia de l’activitat anterior, la nostra Escola d’Estiu torna a incorporar els tallers temàtics en la seva oferta, ja que considerem que una temàtica d’estudi es comprèn amb major facilitat d’una manera transversal i pluridisciplinària. Així doncs, combinem tot tipus de materials docents  per tal de fonamentar el coneixements dels alumnes: llibres, revistes i materials audiovisuals; debats, jocs per equips, projeccions, exposicions a classe, etc.
 • Piscina. Amb l’acompanyament de professorat responsable, tenint molta cura del sol i l’aigua, i en grups reduïts per assegurar l’èxit de l’activitat, l’alumnat de l’Escola d’Estiu podrà gaudir de refrescants sessions a les piscines del barri de Balàfia.

  article5

Les novetats
L’Escola d’Estiu es desenvoluparà al nostre centre del barri de Balàfia i, per primer any, també ho farà a les aules del nostre jove projecte educatiu GE Kids que ha obert les portes el passat setembre.

La seva oferta estiuenca contempla la mateixa línia formativa expressada anteriorment, tot i que donant més èmfasi a la practica i la millora de la llengua anglesa, complint amb un dels pilars fonamentals de GE Kids: viure en anglès.

Això ho podrem contemplar a través d’un seguit d’activitats rutinàries que s’executaran en anglès, des del primer moment en què entraran per la porta fins que en tornaran a sortir, passant per algunes consignes dins de les activitats que s’ofereixen en el nostre horari. Cal destacar també, que les activitats més lúdiques, seran d’allò més dinàmiques i sempre amb un rerefons educatiu, basats en el nostre lema LEARN, PLAY and THINK.

En el nostre centre prioritzem l’aprenentatge a través del joc, d’aquesta manera els nens aprenen les habilitats comunicatives de la llengua sense ser-ne conscients. Així doncs, també treballem la motivació ja que un alumne il·lusionat sempre mostrarà més predisposició per aprendre.

article