La història de General d’Estudis es començà a escriure el mes de març de l’any 1988, al carrer Acadèmia de Lleida.

Des d’aleshores, l’acadèmia s’ha dedicat en exclusiva a l’ensenyament de petits -des dels 3 anys- i adults.

La seva oferta formativa s’ha anat ampliant progressivament, adequant-se a la demanda de l’alumnat i als canviants requeriments formatius i professionals.

Actualment disposem d’una amplia oferta formativa dissenyada per tal d’orientar i donar suport  a la consecució dels objectius acadèmics i laborals del nostre alumnat, ja siguin adults, nens o adolescents. La nostra proposta inclou repassos (de primària, secundària, batxillerat, cicles, accessos i Universitat), cursos d’idiomes (intensius i anuals), informàtica (ACTIC, programació, office, disseny gràfic, etc.), oposicions locals, nacionals i estatals, i formació continua de tota mena (gran part de la qual és subvencionada o bonificable).

A General d’Estudis ens apassiona la formació

Durant aquests anys, especialment els més afectats per la crisi econòmica global, hem centrat els nostres esforços en la inserció laboral. Per una banda, ens hem marcat l’objectiu de donar sortides laborals als joves, entenent-les com a conseqüència necessària de la seva formació acadèmica. Per altra banda, hem donat recursos als adults per tal d’afavorir la seva continuïtat en els estudis (sobre tot per a aquells que els van abandonar per motius familiars o laborals) i la seva reinserció laboral, mitjançant certificats de professionalitat, pràctiques en empresa, habilitacions en seguretat privada i diferents tipus de titulacions homologades (manipulació d’aliments, monitoratge de menjador, operador de carretons elevadors, etc.).

Ja és tradició en el nostre centre contemplar la funció pública com una de les millors apostes en l’accés al món laboral. Durant aquests 30 anys, milers d’opositors han accedit a una plaça dins l’administració pública, gràcies a la confiança dipositada en el nostre equip de professorat especialitzat en oposicions.

General d’Estudis compta amb tres seus a la capital de Ponent
: al c/ Alcalde Costa, 18; al c/ Corregidor Escofet, 86; i al c/ Alcalde Costa, 33. Tres espais amb personalitat pròpia, totalment integrats a la xarxa dels seus barris, i amb un personal i professorat amb amplia experiència.

Tanmateix, el projecte disposa d’un servei de Copisteria propi (c/ Alcalde Costa, 12) -que compleix els vint anys- obert a l’alumnat, professorat i personal de l’Acadèmia, així com la ciutadania lleidatana.
30 aniversari Facebook 01

Davant d’una efemèride com la que viu l’acadèmia enguany -cada dia no es compleixen 30 anys de vida!-, se’ns convida a reflexionar i a fer balanç de tot el recorregut caminat, i de tots els reptes i somnis que vénen a partir d’ara.

Per aquest motiu, per totes les experiències viscudes, pel creixement personal i professional assolit, i per la unió i complicitat que es viu i que transpira entre les tres branques que formen el nostre projecte (alumnat, professorat i personal), volem donar les gràcies a tothom que ha trepitjat ‘casa nostra’, tothom que hi ha aprés, que ha crescut amb nosaltres, que ha participat en fer gran la nostra ‘família’ formativa i que ha marcat les pàgines de la seva història.

Gràcies per contribuir a fer gran i viu el nostre somni de formar, i acompanyar en l’aprenentatge, a nens i adults!

rectangle